Gravitáció

29,990Ft

Gravitáció

Te is csak egy szabadabb életre vágytál, de azt vetted észre, hogy börtönt építettél magadnak a vállalkozásoddal?

Tervezted a hatalmas bevételeket, de azok csak nem jöttek?

Világmegváltó terveid voltak, de ma már örülsz, ha legalább arra van lehetőséged, hogy hétvégenként kipihend magad?

Egyre távolabb kerülsz a gazdag vállalkozói léttől, és kezded már a kicsivel is beérni?

A vállalkozásban az a legcsodálatosabb, hogy szabad vagy. Mármint, ha jól csinálod… Ha van elég új vevőd, ha örömmel térnek vissza a régiek, és folyamatosan áramlik be a pénz a számládra, és ügyesen szervezed ki a feladatokat is, akkor oda mész ahova akarsz, akkor kelsz reggel, amikor épp megébredsz a legédesebb álmodból, és este sem kell az órára pislognod, hogy bizony ideje már a lefekvésnek. Eszel-iszol-bulizol-élsz.

Ha jól csinálod a dolgokat, akkor mindig van egy csomó pénzed, amit arra költesz, ami csak kipattan a fejedből, olyan autóval jársz, amire mindig is vágytál, és az otthonod is irigylésre méltó, és időd is van, mint a tenger. De ami szintén nem mellékes: megszámlálhatatlanul sok rendes és értelmes ember vesz körül, akikre mindig számíthatsz.

De ezek szerint a legtöbben rosszul csinálják… Ugyanis egyáltalán nem törvényszerű, hogy aki vállalkozni kezd, az gazdag is lesz és szabad. A legtöbben egy újabb mókuskereket építenek maguknak, amilyen az alkalmazotti is volt, csak ez a vállalkozói mókuskerék annyiból rosszabb, hogy ha te kiszállsz belőle, akkor senki nem lesz, aki tovább hajtaná helyetted.

  • Állandóan taposnod kell a bevételekért, hogy legyen mit az adóhivatalnak, banknak, könyvelőnek, kereskedelmi kamarának, önkormányzatnak befizetned.
  • Állandóan taposnod kell, hogy átjuss az emberek fejében lévő berlini falon, mert ha ez nem sikerül, akkor senki nem megy hozzád vásárolni.
  • Állandóan taposnod kell, napi 24 órában, hogy ha van alkalmazottad, akkor eltartsd őt is. (Nem ő magát, hanem te őt, mielőtt még valami tévedés verne tanyát a fejedben…)
  • És taposnod kell mindig és mindenkor, mert ha egy pillanatra is megállsz, akkor kezdheted a legelején az egészet.

Sosem lehetsz fáradt, sosem lehetsz beteg, és néhány óránál tovább szabad sem lehetsz igazából, mert valaki mindig üldözni fog.

Ugye, hogy nem?

De hogy csinálják azok, akik tényleg szabadok tudnak lenni? Mi a titkuk azoknak, akik tényleg nem hajtják ki a belüket, tényleg vannak vevőik, növekszik a vállalkozásuk és ez látszik is rajtuk? Mi a titok?

Az induláskori nagy tőke? Jókor voltak jó helyen? Mindig szerencséjük van – ami neked lehet, hogy sosem lesz? Okosabbak vagy szebbek, mint mások?

A titkuk nem más, mint a VONZÓERŐ, amit nemcsak személyes szempontból, hanem üzletileg is el lehet érni. 

Most megmutatom neked, hogyan teremtheted meg magadnak a szabadság örömét,  hogy végre elérhető közelségbe kerüljön az a szabad élet, amiért ebbe az egészbe vállalkozósdiba belekezdtél.

Gravitáció

Tömegek vonzása a marketing, a kommunikáció és aértékesítés segítségével, és ennek gyakorlati kivitelezése, lépésről-lépésre

Miről szól a Gravitáció?

Arról, hogy:

– Hogyan kell úgy marketingezni, hogy tömegeket vonzz magad köré. Hogyan és milyen módon lehet a lehető legnagyobb, kvalifikált tömeget bevonzani a kommunikációs bűvkörödbe.

– Hogyan kell úgy kommunikálni, hogy a vonzóerőd még inkább növekedjen? Hogyan szerettetheted meg magad, és hogyan vívhatsz ki tiszteletet „pusztán az által”, hogy beszélsz, közölsz, publikálsz? Hogyan lehetsz hiteles a közönség szemében?

– Hogyan kell úgy értékesíteni, hogy a széles körből bevonzott tömegekből azokat tudd vevővé konvertálni, akik ténylegesen boldogok lesznek majd a vásárlás által? Hogyan lehet növelni a konverziókat?

– Hogyan lehet ezeket a módszereket és rutinokat rendszerbe szervezni és stratégiává előléptetni, hogy a vállalkozásod eredményei közben egyértelműen növekedjenek?

– Milyen hibák fenyegetnek közben és hogyan kell ezeket elkerülni?

Mit kapsz a képzéstől?

– Megoldásokat a marketingedhez,

– megoldásokat a kommunikációdhoz,

– megoldásokat az értékesítés gördülékenységéhez,

– megoldást olyan növekedést serkentő eszközökhöz, amik tényleg működnek.

– Feladatokat.

– Válaszokat a kérdéseidre.

– És mindezeket azért, hogy a vonzerőd ne olyan legyen, mint egy aszteroidáé, hanem olyan erős legyen, mint egy tündöklő csillagé.

Kiknek való a Gravitáció?

– Azoknak, akik záros határidőn belül szabad vállalkozóvá akarnak válni.

– Azoknak, akiknek vérfrissítésre és ténylegesen működő módszerekre van szükségük a vállalkozásukban.

– Azoknak, akik növekedni szeretnének, de nem úgy, hogy még inkább kizsákmányolják magukat.

– Azoknak, akik mindenből többet akarnak: vevőből, bevételből, profitból, sikerből, hírnévből, időből, egészségből.

– Azoknak, akiknek a kezdeti nagy céljaik egyre távolabbá válnak, és ezen változtatni akarnak.

Kiknek NEM való?

– Azoknak, akiknek jó a saját maguk által választott rabszolgaság.

– Azoknak, akiknek minden mindegy.

Mikről lesz szó?

– Marketing praktikák a tömegek bevonzásához és tereléséhez;

– Kommunikációs stratégia a tömegek megnyeréséhez, a vonzóerőd növeléséhez, erős kötelékek kialakításához (blog, csali, alapozó, automatikus email kampányok);

– Értékesítési trükkök, email marketing kampányok, értékesítési szkriptek, vásárlás utáni kommunikáció (automata értékesítés, termékpiramis, stratégia, üzleti modell);

– Növekedés mindhárom területen: még nagyobb tömeg, még nagyobb követőbázis, még több elégedett vevő – avagy még erősebb gravitációs hatás.

Mennyibe kerül a Gravitáció?

Ár: 29990,-

FONTOS tudnivaló: a szabad tanulásért

A tanfolyam online zajlik egy zárt felületen, ahol a leckéket kapod írásos, hanganyag és videó formátumban (változatos felosztásban, hol így, hol úgy.) A leckéket egyben megkapod a fizetés után. Nem vagy sem időhöz, sem helyhez kötve. Csak internetre van szükséged, meg egy eszközre, amin olvasod-nézed-hallgatod a leckéket.

Gyakran Ismételt Kérdések

“Minden nap egy meghatározott időben kell a gép előtt lennem?”
Nem! Az anyagokat egyben megkapod, és akkor veszed át őket, amikor csak akarod. Te osztod be az idődet!

“Mennyi időt vesz igénybe egy-egy anyag megtanulása, megismerése, gyakorlása?”
Ez mindenkinél változó, de mivel lesznek számodra forradalmi információk is, ráadásul egy új életed kezdődik az anyagok által, az javaslom, hogy szánj rá elég időt! Ha csak összecsapod, az eredmény is annyit hoz majd… kevés erőforrásért cserében kevés eredményt. Azok lesznek a legsikeresebbek, akik odateszik magukat.

„Meddig lehet hozzáférni az anyaghoz?”
Örökös hozzáférésed lesz az anyaghoz, tehát nincs záros határidő, ami alatt be kell fejezned a tanfolyamot.

„Letölthetem az anyagokat?”
Természetesen!

„Ha elakadok valamiben, vagy nem értek valamit, hol kérdezhetek?”
A leckék alatt bátran kérdezhetsz bármennyit – később is –, én magam fogok válaszolni.

Most vajon mekkora a vonzóerőd? Mert bizony attól függ a szabadságod is.

A nagy vonzóerő, a nagy gravitációs hatás ugyanis szabadságot okoz.

Ha tömegeket vagy képes mozgatni pusztán a stratégiád és a kommunikációd által, ráadásul profi értékesítő is vagy, akkor nem aggódom érted.

De ha alig hallott még rólad valaki, alig kommunikálsz, és az értékesítéssel is hadilábon állsz olykor, akkor itt a helyed a Gravitáción, mert már érdemes MA egy lépést tenned azért, hogy HOLNAP szabad legyél!

 

Gravitáció online tréning – marketingről, kommunikációról, értékesítésről és növekedésről, és a vonzóerőd növeléséről

Rendeld meg most, és utána tündöklő csillagként fog rád és a vállalkozásodra tekinteni a világ 🙂

Leírás

A Gravitáció arról szól, hogy hogyan, hol és mikor kell kommunikálnunk ahhoz, hogy elképesztő energiákat mozgósítsunk meg magunk körül. Kitérünk a marketing, a kommunikáció és az értékesítés trükkjeire is. 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gravitáció” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük