Időteremtő

(1 vásárlói értékelés)

24990Ft

Futsz.

Rohansz.

Kapkodsz.

Agyalsz.

Aggódsz.

Hajszolsz.

Fáradsz.

Kezdődik elölről. Újra és újra.

Futás. Rohanás. Kapkodás. Agyalás. Aggódás. Hajszolás. Fáradás. Nemalvás.

De mikor élsz?

Mikor élvezed az életet?

Nyaranta egy hetet? Telente pár napot?

Ki az, aki a tükörből visszanéz rád?

Te lennél ez a fáradt, gyötört, egyre öregedő arc?

És közben a terveid? A vágyaid? A céljaid?

Hogy lehet az, hogy elrohan melletted az élet? Hogy lehet, hogy egyik reggel még van benned erő, a másikon pedig már csak hálni jár beléd a lélek?

Ki fog neked időt teremteni a boldogságra, a teljességre, az életedre, ha nem te?

Ki fog neked időt adni mindarra, amire szeretnéd, ha nem te?

Ki fog neked utat mutatni az útvesztőben?

Teremts magadnak időt – mindenre és bármire, amire csak szeretnéd!

Teremts magadnak erőt!

Teremts magadnak teljes életet!

Teremts magadnak bármit, mert képes vagy rá! Csak ismerned kell a titkokat.

Hogy mik ezek?

Az Időteremtő online tréningen elárulom – sőt, el is magyarázom, de még be is gyakoroltatom veled.

Jelentkezz az Időteremtő tréningre,

– ha érzed, hogy elrohan melletted az élet,

– ha érzed, hogy értelmes dolgokra soha nincs időd,

– ha érzed, hogy az álmaid szertefoszlanak,

– ha érzed, hogy 48 óra is kevés lenne a céljaid megvalósításához,

– ha érzed, hogy a legfontosabbakra – a családra, a gyerekekre, a párodra, a hobbidra – már sem időd, sem energiád nincs,

– ha érzed, hogy fogy az erőd, és még annyi mindent szeretnél,

– és ha érzed, hogy az az út, amit eddig jártál, nem oda vezet, ahova menni akartál,

– ha érzed, hogy elég egy új kihívás és romokban az életed.

Most ajándékkal, exkluzív akciónk keretében:

 • Most kedvező áron juthatsz hozzá az anyaghoz,
 • Továbbá még a Hagyd a dagadt ruhát másra című könyvem ekönyv változatát is megkapod,
 • Elvégre jobb, ha biztosra megyünk :).

Ezt a különleges akciót csak a kedvenc ügyfeleimnek mutatom meg, és te közéjük tartozol 🙂

Teremts magadnak időt, teremts magadnak egy új, teljesebb életet!

 

Mi ez az Időteremtő?

Az Időteremtő online tréning egy lényegre törő időgazdálkodás tanfolyam, amely 21 napon keresztül, észrevétlenül átformálja a gondolkodásodat és a cselekedeteidet, hogy olyan életet élhess, amit megérdemelsz. Az Időteremtő online tréningen megtanítalak másképp gondolkodni, másképp cselekedni és az új sémákat be is gyakoroltatom veled. A folyamat nem lesz fájdalmasabb, mint egy új hobbi elsajátítása, és legalább olyan izgalmas lesz. A végére egy új ember leszel: önmagad jobb kiadása!

Mi NEM az Időteremtő?

Az Időteremtő online tréning nem ötyeklub, nem panaszfal, nem fórum, ahol bájcsevegéssel pazaroljuk egymás idejét. 21 napon át, 21 gondolatreform fog lezajlani benned, amihez 21 új vagy megújult tett is párosulni fog. A szótáradból kiűzzük az időfecsérlés, időpocsékolás, időpazarlás, időkótyavetyélés, idővesztés, és hasonló szavakat, és az összest lecseréljük teremtő kifejezésekre. Persze, ha ennyire egyszerű lenne, nem lenne szükség képzésre. De ha ennyire egyszerű lenne, már mindenki így csinálná.

Mit nyersz, ha részt veszel az Időteremtő tréningen?

– Önmagadat.

– Életet.

– Persze időt, bármire és mindenre.

– Javakat, amiket szeretnél.

– Megvalósult álmokat.

– Elért célokat.

– Új önbizalmat és magabiztosságot.

Miért kellene rám hallgatnod ebben a témában?

Vidi Rita
Vidi Rita

Vidi Rita vagyok, időgazdálkodási szakértő és gondolkodásmód tanácsadó (nem mellesleg író és stratégiai tanácsadó). 2009-ben írtam meg és adtam ki első könyvemet, melynek címe: Hagyd a dagadt ruhát másra! – és nőknek szól, időgazdálkodásról. Azóta számtalan tréninget, kerekasztalt, egyéni konzultációt és előadást tartottam a témában, hol nőknek, hol kismamáknak, hol webmestereknek, hol vállalkozóknak, hol MLM-eseknek, hol egy párt tagjainak :). A könyvből sok-sok ezer példányt adtam el, és azóta már a második kiadása is megjelent. (Azóta még öt könyvet írtam, az egyiket pontosan hat nap alatt…)

Saját franchise rendszerem, saját szövegíró szolgáltatásom és szövegíró csapatom, családom, gyerekeim, sőt már unokám is van, miközben nap mint nap meg világmegváltó terveken töröm az agyam. Nemcsak tanítom ezeket a dolgokat, amik az Időteremtőn szóba kerülnek majd, de én magam is úgy gondolkodom, úgy cselekszem és úgy működök, ahogy a tréningen is szó lesz róla. Nem fogsz tőlem olyat hallani, amit én ne teszteltem volna az elmúlt 10-12 évben. Egyáltalán nem kell rám hallgatnod, hallgathatsz nyugodtan bárki másra is, vagy épp a belső szabotőreidre. Én már tudom ezeket, amiket átadok neked a tréningen, nem az én életem fog megváltozni, ha részt veszel.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mit jelent az, hogy online a tanfolyam?

A képzés teljes anyagát egy zárt, internetes oldalon fogod megkapni, a fizetés után csatlakozva. A tanfolyam 21 napig tart. Ehhez szükséged lesz internet kapcsolatra, és persze egy eszközre – okos telefon vagy számítógép –, amivel hozzáférsz a felülethez. Nem lesz nehezebb a technikai része, mint ezt az oldalt olvasni.

Minden nap egy meghatározott időben kell a gépnél lenni?

Nem. A leckéket reggel kerülnek fel, egy meghatározott időpontban, de te döntöd el, hogy mikor és milyen ütemben veszed birtokba őket. Hogy te mikor olvasod-nézed-hallgatod meg, az a te felelősséged. Nem én fogom beosztani az idődet, hanem te, én csak  a kereteket biztosítom :).

A leckéket bizonyos kampányaim keretében egyben megkapod, mint például most is. Tehát rögtön hozzáférsz majd az egész anyaghoz.

Milyen formátumban kell elképzelni a leckéket?

Egyes leckék szöveg-alapúak, egyes leckék hanganyagok, mások pedig videó formában lesznek hozzáférhetőek. Mindig azt a formátumot kapod, ami a leghasznosabb lesz számodra, de leginkább vegyes lesz a feldolgozás módja.

Mennyi időt kell naponta a tanulásra szánni?

30-60 percet körülbelül. Egy mondatos odaböffentésektől nem leszel sokkal okosabb, tehát mindent részletesen el fogok magyarázni, de nem is a tanulásnál kell az idővel jól sáfárkodni. Továbbá lesznek olyan feladatok, amikre majd időt kell áldozni, de olyanok is lesznek, amikkel azonnal időt is nyersz, akár több órát is naponta, szóval, ha most aggódsz, hogy nem lesz az Időteremtőre időd, biztosítalak, hogy lesz…

Fog ez nekem menni?

Bármilyen képzésen előfordulhat az, hogy valaki nem áll készen az információk befogadására és az új készségek elsajátítására, mert egyszerűen nem nyitott az illető a témára. Felnőtt vagy. Te tudod, hogy nyitott vagy-e az Időteremtőre, és ha igen, akkor biztosíthatlak, hogy menni fog. Lépésről-lépésre módszereket, biztatást, sőt, motivációt is fogsz kapni tőlem, hogy sikerüljön. Ha ellenállsz, nem fog menni. Ha nem állsz ellen, hanem nyitott vagy, akkor profi időgazdálkodó leszel a tanfolyam végére, amely készséget felhasználhatsz végre az életed jobbá tételére, a dolgaid hatékonyabb intézésére, az ötleteid megvalósítására, az egészséged megóvására, az öregedés megállítására.

Ha jelentkezel, akkor minden megváltozik

– mert elkezdődik a valódi életed.

Készen állsz rá? Ha igen, jelentkezz!

Ne feledd, hogy most a Hagyd a dagadt ruhát másra című könyvem e-könyv változatát is megkapod pluszban! Csak szeretett ügyfeleimnek mutatom ezt a lehetőséget. 🙂

Fizetni átutalással és paypalon tudsz majd, a kosárba helyezés és a vásárlás folyamata után mindenről részletesen tájékoztatunk.

 

Leírás

Tartalomjegyzék – Avagy Időteremtő tréning-tematika

 1. Az idő urai
 2. Evolúció: az alkalmazkodás művészete
 3. Harc a szűkös erőforrásokért
 4. Baglyok és pacsirták
 5. Az agyféltekék rejtélye
 6. A személyiség elrendelő ereje, avagy a mémkomplex
 7. Fizikai-szellemi-eszmei tér és az idő
 8. A gondolat teremtő ereje
 9. Miért a halogatás a legfőbb mumusa mindenkinek?
 10. A meg nem hozott döntések
 11. Az entrópia törvénye
 12. Kütyük nélkül
 13. Női időgazdálkodás versus férfi időgazdálkodás
 14. Vissza az időben
 15. Néhány „apróság”, amivel időt nyerhetsz
 16. Az információk rabságában
 17. Kiszervezés és maximalizmus
 18. Pörögj fel, pörögj tovább, és aztán pörögj le!
 19. A lista imádata
 20. A stressztől való mentesség 49 titka
 21. Életstratégiák

Új időgazdálkodási tréning Vidi Ritától, aki 2009-ben jelentette meg első könyvét a témában, Hagyd a dagadt ruhát másra címmel. Most online tréningen tanulhatod el az időgazdálkodási mesterfogásokat, hogy végre tényleg azt az életet élhesd, amire mindig is vágytál.

Időgazdálkodás tréning Vidi Ritával
Időgazdálkodás tréning Vidi Ritával

 

Időteremtő termékről 1 értékelés

 1. Ágota

  Én balga azt hittem, hogy részt veszek majd egy lájtos kis online tanfolyamon, amin megtudom, hogy hol folyik el az időm. Gyakorlatilag egy napból csak az alvásidőmet tudtam, hogy mivel telik, minden másban szét voltam esve.
  Nagyot csalódtam, mert ez a tanfolyam ezerszer többet adott, mint amit én előre gondoltam volna. Először is, már az első naptól kezdve nem volt nyugtom, úgy éreztem, hogy nem érzem jól magam a bőrömben. Összevesztem a 10 éve legjobb barátnőmmel, és a szomszédra is rácsaptam az ajtót. Láss csodát, mindjárt felszabadult vagy három órám már aznap.
  A leckéken zokogtam. Mindegyiken Nem viccelek, bőgtem, mint egy taknyos gyerek, akinek elvették a rollerét. Az derült ki számomra a 21 nap alatt, hogy az, ahogyan eddig éltem és gondolkodtam magamról, meg a világról, az kifejezetten önpusztító stratégia volt.
  Nem volt könnyű a szembenézés és a változás sem, és még sok minden áll előttem, amit meg kell tennem és meg kell változtatnom.
  De a lényeg, hogy visszatértem önmagamhoz. Ahhoz, akinek születtem, akinek gyerekkoromban „terveztem” magam.
  Kicsit haragszom Ritára, mert besétáltam a csapdába, hogy majd nagy időgazdálkodó leszek, de az igazság az, hogy itt vagyok 46 évesen, és pár hét alatt megreformáltam az életemet, és most érzem azt, hogy 30 évig nem azt az életet éltem, amit akartam volna.
  De igazából hálás vagyok Ritának, mert úgy mutatott rá ezekre a dolgokra, hogy közben megoldásokat is mutatott.
  Csak nem gondoltam, hogy egy egyszerű online tanfolyam ilyen felfordulásokat és forradalmakat okoz egy háziasszony életében :). Majd beszámolok néhány hónap múlva, hogy hova jutottam el. Most nyaralok – évtizedek óta nem nyaraltam igazából – de a laptopomat hoztam magammal, hogy a leckéket újra olvassam addig, míg kívülről meg nem tanulom.
  Rita! A sokk hatott. De légyszi máskor szólj előre, ha sokkolni akarsz! 🙂 Bár már edzett lettem :).

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük