Online Marketing Alapkurzus

(2 vásárlói értékelés)

29990Ft

Szeretnél a weboldaladból jól megélni végre?

Szeretnéd az ötletedből végre káprázatos üzletet csinálni?

Akkor használd ki a lehetőséget, és jelentkezz az Online Marketing Alapkurzusra, mely intenzív módon, mindössze 1 hét alatt olyan mélységeibe avat be az online marketingnek, amikről eddig nem is álmodtál!

 

Leírás

Online Marketing Alapkurzus – hogy az ötletből végre üzlet legyen a neten!

Kiknek szól az Online Marketing Alapkurzus?

– Neked, ha szeretnéd az Interneten kipróbálni magad üzletileg. Van ötleted, motoszkál benned a vágy, hogy végre te is pénzt keress a neten, csak nem tudod, hogy hogyan fognak megtalálni majd a vásárlók.

– Neked szól, ha már elindultál valamikor, de sajnos túl gyorsan falakba is ütköztél: hiába a szép weboldal, hiába a jó ötlet, sem látogatóid, sem vásárlóid nincsenek, és nem is tudod, hogyan hidalhatnád át ezeket a nehézségeket.

– Neked szól, ha vannak már eredményeid, de kevesled azokat. Te is minden honnan azt hallod, hogy stratégiára lenne szükséged, de fogalmad sincs, hogy ez mit jelent általánosságban, és pláne nincs arról sem fogalmad, hogy a te esetedben ez konkrétan milyen feladatokkal és folyamatokkal járna.

– Neked szól, ha már megélsz a weboldaladból, de szeretnél új projektekbe vágni, és nem akarsz újra éveket áldozni arra, hogy a nulláról építsd fel, hanem sokkal profibb szemlélettel akarsz belefogni.

Miről lesz szó az Online Marketing Alapkurzuson?

Üzleti modellekről – honnan jön a pénz és hogyan lehet kivenni belőle a legtöbbet?

Online üzleti stratégiákról – hogy ne kelljen minden nap feltalálnod a meleg vizet.

Digitális megoldásokról – mik ezek és miért van rájuk szükségünk és hogyan kell ezeket használni?

Marketing csatornákról – honnan, kiket, miért?

Marketing megoldásokról – mit, hogyan, mikor?

Marketing folyamatokról – hol vannak a szűk keresztmetszetek és hol buknak el a legtöbben?

Az értékesítés és a marketing kapcsolódásáról – miért kell külön kezelni a két témát annak ellenére, hogy szorosan kapcsolódnak?

Lépésről-lépésre tennivalókról – mi a szöszmanót is kell csinálni és mi következik mi után?

Az Online Marketing Alapkurzus végére a bátortalanoknak kész online marketing tervük és haditervük lesz, a bátrabbak pedig már a megvalósításra is rákanyarodnak a tanfolyam közben.

Természetesen mindenben közvetlenül is segítek az üzleti, marketing és értékesítési témákban, a technikai megoldásokban pedig Nagy Zoltán kollégám lesz segítségetekre.

Mindössze hét nap, és olyan tudást kapsz, hogy utána akár még online marketing tanácsokat is osztogathatsz – ha akarsz.

Egy ábra mintának, a tanfolyam anyagából. Van még ilyen ott, ahonnan ez jött 🙂

VIGYÁZAT! Figyelmeztetés!

 

Vidi Rita

Aki ismeri már a munkásságomat, az tudja, hogy ultrabrutális anyagokat szoktam a jelentkezők elé tárni. Ha azt gondoltad, hogy napi 5 perces olvasgatással majd online marketing guru lehet bárki is, aki részt vesz az Online Marketing Alapkurzuson, az nem is lehetne távolabb a valóságtól. Izzasztó és rengeteg agymunkát adó tanfolyamnak nézel elébe, de cserében olyasmit kapsz, amire tényleg szükséged van: valódi tudást, és valódi eszköztárat, hogy meg tudd valósítani az online üzleti céljaidat – vagy tanácsokat tudj adni erről másoknak.

 • A tanfolyamon lesznek ábrák,
 • hosszas magyarázatok, hiszen a rendszerbe foglaláshoz ezek elengedhetetlenek,
 • némi videó-, és hanganyag körítésével.

 

Nem napi öt perc lesz az elfoglaltságod, hanem sokkal több. De azt gondolom, csak így van értelme tanulni. Intenzíven, hatékonyan, eredményesen.

Szeretnél a tömegekre hatni az Interneten?

Szeretnéd csapatostól terelni őket a saját weboldaladra?

Szeretnéd megszólítani azokat, akik potenciális vásárlóid lehetnek?

És persze szeretnél sok látogatót, vásárlót és visszatérő vevőt?

Akkor jelentkezz! Ha nem akarod ezeket, akkor meg ne jelentkezz!

Fontos időpontok:

Jelentkezési határidő: nincs

A tanfolyam indul: a fizetés után azonnal.

A tanfolyam online zajlik, nem kell elmenned sehova, és fix időpontban sem kell a gépnél ülnöd. Rugalmasan tudod követni az anyagot, a saját tempódban haladva.

Az anyag feldolgozása kb. egy hétig tart, ugyanis brutálisan tömény. 🙂

Gyakran Ismételt Kérdések

„Egy meghatározott időben kell ott ülnöm a gép előtt?”

Nem. A leckéket egyben megkapod, akkor dolgozod fel és olyan ütemben, amikor akarod és ahogyan számodra kényelmes.

„Meddig férek hozzá az anyagokhoz?”

Örökre, illetve amíg van Internet. Nincs végső határidő, ameddig mindenáron be kell fejezned a tanulást, mert örökös hozzáférést kapsz az anyaghoz. Annyiszor ismételheted, amennyiszer csak akarod.

„Lesz szó arról, hogy hogyan kell a szöveggel eladni?”
Részleteiben nem. Értékesítési szöveg írásáról a Szövegírás Instant Tréning szól.

„Mi van, ha még ötletem sincs, csak nagyon szeretnék már megszabadulni az alkalmazotti léttől?”

Ott a helyed a tanfolyamon. Nagyon sokan vágynak arra, hogy megszabaduljanak a végtelen kötöttségektől, de lekorlátozzák még az ötletelést is azok az aggályok, miszerint: „Egyáltalán honnan fognak tudni az emberek arról, hogy ott vagyok a neten? Hogyan fogják megtalálni a vállalkozásomat? Hogyan fogom velük megértetni, hogy érdemes nálam vásárolniuk, rendelniük?”

Ha ezekre nincsenek megnyugtató, kész válaszok, akkor az akadályozza a kreatív energiák kibontakozását is, tehát még ötleted sem lesz arról, hogy mivel is kellene foglalkoznod. De ha ezekre vannak  megnyugtató válaszok – márpedig a tanfolyamon ezekre lesznek – akkor hirtelen kinyílik a világ számodra! Tehát mindenképp javaslom, hogy még konkrét ötlet nélkül is tanuld meg az online marketing alapjait mesterfokon, mert csak előnyödre válhat a jövődet illetően.

„Én már annyi mindent próbáltam, de semmire sem jutottam ezekkel a világmegváltó online marketinges dolgokkal… Számomra van még remény?”

Azt mondják, hogy az üres kancsóba a legkönnyebb tölteni, és ebből kifolyólag, ha valakinek már zsong a feje az infóktól, és ő maga is csomó dolgot kipróbált már – de nem működtek maradéktalanul –, az biztos, hogy nehéz tiszta lappal újra a nulláról nekiindulni a témának. (Legyen szó bármiről is.)

De nekem az a tapasztalatom, hogy azok, akik már próbálkoztak – eredmények nélkül –, azok a rendszert nem ismerték fel mindenek mögött. Meg kell tanulni nem a harcvonalból, hanem a dombtetőről szemlélni az ütközetet, ahogy az egy igazi hadvezérhez illik. Más nézőpontot igényel a stratégia és mást a kivitelezés. Én mindig a stratégiai oldalról mutatom a dolgokat, mert ezek kellenek a valódi üzleti eredményekhez. Annak, akinek már dugig van a feje mindenféle infókkal az online marketingről, azt javaslom, hogy azt gondolja végig, hogy valószínűsíthető-e, hogy még nem sikerült valóban stratégaként működtetnie a dolgokat. Mert ha nem, akkor ott a helyed a tanfolyamon, mert itt megkapod nemcsak az eszközöket, de a haditervet is.

„Van már oldalam, használom is az online marketinget, de úgy érzem, megrekedtem. De nem akarom a nulláról újra kezdeni. Lehet folytatni is onnan, ahol én megálltam?”

Természetesen! A folyamatok elemzése közben majd látni fogod, hogy te milyen szinten tartasz, hol akadtál el, és mi az elakadás oka. Látni fogod azt is, hogy milyen utak állnak előtted, hogyan és hova indulhatsz tovább. Megreformálhatod úgy az online üzletedet, hogy közben nem kell újra az alapoktól kezdened.

„Boltom van, ahol személyesen is találkozom az ügyfelekkel, de érdekel, hogy mit hozhatok ki egy weboldalból, hogy a boltban több vásárló legyen. Erről lesz szó a tanfolyamon?”

Igen! Ha összekötöd a már meglévő, üzlethelyiséggel is rendelkező, a fizikai világban megtestesülő üzletedet az online vásárlószerzés lehetőségeivel, akkor a lehetőségeid nem ismernek majd korlátokat. Továbbá lesz még szó azokról is, akiknek nem boltjuk van, de a való világban szolgáltatnak (pl. duguláselhárítás, kozmetikus, számítógép szervizes, stb.). Összekötni a fizikait a digitális világ erejével – ez egy igen kedvező stratégia, és nem kerül sem milliókba, és belepistulni sem kell az új feladatokba. Vannak egyszerű és bonyolult megoldások is, ezekről részletesen lesz szó a tanfolyamon.

„Nekem csak egy hobbi blogom van, fogalmam sincs, hogy mit lehet azzal kezdeni. Van számomra remény?”

Naná, hogy van! Ha van már tapasztalatod online kommunikációban, ha beszélgettél már valaha kommentekben az olvasóiddal, ha érezted már valaha is azt a részegítő érzést, hogy tényleg odafigyelnek rád és a mondanivalódra az emberek, akkor előrébb tartasz, mint az a vállalkozás, amelyik 10 milliókat ölt az oldalba, látogató meg még sosem volt rajta.

Sok hobbiblogger nincs tudatában annak, hogy elképesztően jó pozícióból tudnak indulni az online vállalkozásuk építése ügyében. A tapasztalat, a magabiztosság a neten az egy óriási versenyelőny, tehát ha „csak” egy hobbiblogod van, akkor bármire képes leszel!

Az Internet az a világ, ahol tényleg létezik az esélyegyenlőség.

Mindegy, hogy Borsod-megyei kismama vagy-e, vagy budapesti nagypapa, esetleg a Balatonnál éppen lábat lógató tinédzser, ugyanannyi esélyed van sikereket elérni, mint bárki másnak.

Csak rajtad múlik, hogy élsz-e az esélyeddel! Csak rajtad múlik, hogy mit akarsz elérni.

Az Online Marketing Alapkurzus abban fog segíteni, hogy elkerüld a szerencsétlenkedést és professzionális szinten tudd megközelíteni az online üzletépítést.

Jelentkezz most kezdj bele már ma!

Egy tipp: Kizárólag az Online Marketing Alapkurzus résztvevői jelentkezhetnek majd az Online Marketing Tanácsadó kurzusra, amely 2019 januárjában fog indulni. Ha vonz annyira ez a pálya, hogy a tanácsadásból szeretnél megélni, akkor ez kötelező elem számodra.

 

Online Marketing Alapkurzus termékről 2 értékelés

 1. Baráth Anna

  Én már jelentkeztem és alig várom, hogy elkezdődjön! Van egy kis kávézóm egy kisvárosban, és bizony vannak szabad kapacitásaim. Van már weboldalam is, de nincs látogatottsága. Eltökéltem magam, hogy megturbózom az online jelenlétemet, és nagyon várom már, hogy Rita mit talált ki nekünk (még csak kb. 2 hónapja találtam meg Ritát, azóta mindent behabzsoltam tőle, amit csak találtam, a korábbi tanfolyamokat most tanulmányozom. Szeptemberre pont végzek velük :)).
  Anna

 2. Kóbor Timi

  Ritával régebb óta vagyunk ismerősök a virtuális világban. Valamikor, úgy 2014 táján találtam rá, akkor még hősnőként üdvözöltük egymást. Azóta olvasom, figyelem tevékenységét. Magával ragad szenvedélye, ahogyan ír és gondolkodik, átadja véleményét, finoman tanítva minket, hogyan igazodjunk el önmagunkon belül, hogyan kezdjünk bele a még – sokszor számunkra is felfoghatatlan – online világban, hogyan, hogyan, hogyan… És valóban, a hogyan már nem kérdés többé. Ez a „marketingesdi” kemény diónak tűnt a számomra. Bőséges írásain és videóin keresztül – többször megnézve és elolvasva – dereng a fény az alagútban. Hatalmas tudásanyagot kaptunk, igen, ez valóban AZ ALAPOZÓ kurzus 🙂 A leckéket többször olvastam és folyamatosan emésztettem. Mindenkinek tudom ajánlani, akár van már vállalkozása, akár csak gondolkodik rajta. Ez a tanfolyam hatalmas lendületet adott, teljesen más megvilágításba helyezi a néha káoszként ismet MARKETINGET. Izgatottan várom már a folytatást.

  • vidirita

   Köszönöm szépen Timi!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük