Affiliate használati szabályzat

Affiliate szabályzat és tájékoztatás – onixbazar.hu –

I.

a.) Az alábbi szabályok az onixbazar.hu oldallal kapcsolatos affiliate tevékenységed keretbe foglalását szolgálják.

b.) Az onixbazar.hu oldalon olyan oktatóanyagokat és e-könyveket tudnak vásárolni a látogatók, amelyek segítik őket a vállalkozásukban, az internetes világban, vagy épp szórakozást nyújtanak számukra. Az itt található termékek digitális termékek, pdf-ek, hanganyagok, videók formájában.

c.) A megvásárolható termékek köre folyamatosan bővül, de nem fogjuk felhígítani a termékportfóliót. A minőségben hiszünk, nem a mennyiségben.

d.) Mit nyersz, ha csatlakozol az onixbazar.hu partnerprogramhoz?

e.) – Pénzt. A rajtad keresztül, a te azonosító linkeden keresztül érkező vásárlók után 20% jutalékot írunk jóvá, melyet számla ellenében fizetünk ki, havonta maximum egyszer. (Tehát havi egy számlát kérünk.)

f.) – Sikereket. Az itt forgalmazott termékek többszörösen teszteltek, és ami nem mellékes: szeretik is ezeket a vásárlók. Az elégedett vevők aránya közel 100%-os.

g.) – Növekedési potenciált. Egy új lábat építhetsz ki a vállalkozásodban az onixbazar.hu partnerprogramjában való részvétellel.

h.) – Célirányos kiképzést és segédanyagokat arról, hogyan kell az interneten értékesíteni, és egyre sikeresebbé válni a partnerprogramban.

i.) Mi szükséges a csatlakozáshoz?

 1. Ahhoz, hogy csatlakozni tudj a programhoz,
  a.) számlaképességgel (J/5-ös pont értelmében akár magánszemély partnerek is jelentkezhetnek, lásd alább)
  b.) saját weboldallal, vagy
  c.) nagyszámú ismerőssel kell rendelkezned, akikkel online tudsz kommunikálni.
 2. A csatlakozást egy egyszerű regisztrációval indítod el, melynek során ezeket a szabályokat is elfogadod.
 3. A csatlakozáskor a rendszer generál számodra egy egyedi azonosító kódot, amit majd a linkekben fel kell tüntetned, hiszen ezzel mérjük, hogy melyik látogató melyik partneren keresztül érkezett.
 4. A jutalékodat és a partnerprogramban elért eredményeidet és statisztikáidat egy saját partneri oldalon folyamatosan követheted.
 5. A jutalékodat havonta maximum egyszer – vagy ennél ritkábban –, számla ellenében kérheted ki, melyet 8 napos átutalási határidővel kérünk kiállítani úgy, hogy a számolt jutalékod bruttó összeg legyen. Semmilyen más költséget nem tehetsz rá a jutalékra. Ezeken túl a számla kiállításának ütemezését rád bízzuk, havonta maximum egyszeri alkalommal.
 6. A saját partnerfelületedhez itt férsz hozzá: https://onixbazar.hu/affilliate-area/
 7. Alkalmazhatsz egyéb analitikai megoldásokat – pl. kattintásmérő, linkrövidítő alkalmazásokat –, hogy további adataid legyenek a konverziókról, de ezek nem szükségesek természetesen.

j.) Kiket várunk a partnerprogramba?

 1. Azokat, akik ügyesen mozognak az online világban,
 2. Azokat, akiknek van weboldaluk, de saját terméket nem akarnak értékesíteni, ellenben szívesen ajánlanák az onixbazar.hu termékeit,
 3. Azokat, akiknek van saját online vállalkozásuk, termékekkel, szolgáltatásokkal, de a partnerprogramban való részvétellel szeretnék szélesíteni a portfóliójukat,
 4. Azokat, akik szeretnék kipróbálni magukat a partnerprogramok világában, és ehhez nem akarják felfedezni a meleg vizet.
 5. Lehetőség van magánszemély partnerként is csatlakozni, tehát nem kell kötelezően számlaképesség. A jutalékodat ez esetben is kifizetjük számodra, ekkor nem számlát állítasz ki, hanem egy űrlapot töltesz ki róla.

k.) Kiket nem várunk?

(Bocs, de a kizáró okokat is meg kell határoznunk.)

 1. – Azokat, akik azt hiszik, hogy mások munkája által majd a szájukba repül a sült galamb.
 2. – Azokat, akik persze, fellelkesülnek bármire, de aztán nem csinálnak semmit.

l.) Az onixbazar.hu partnerprogramjához való csatlakozás igazából rád nézve nem jelent aktivitási vagy forgalmazási kötelezettséget, tehát semmi sem kötelező számodra, de kérlek, csak akkor csatlakozz, ha eltökélt vagy, és van a fejedben egy szám, egy cél, egy terv, amit el akarsz érni.

Tiltott tevékenységek listája – II.

Az onixbazar.hu oldal partnerprogramjának keretében tilos az alábbi tevékenységek végzése – ezt tekintsd etikai kódexnek:

 1. Az onixbazar.hu oldal bármely termékét a sajátodként feltüntetni, vagy a termékekre sajátodként hivatkozni.
 2. Tilos arra utalnod a kommunikációdban vagy a vizuális anyagaidban, hogy kizárólagos forgalmazói jogosultsággal bírsz.
 3. Tilos – az évente maximum 1-2 alkalommal, az egész oldalra vonatkozóan és globálisan meghirdetett árakciókon kívül – bármilyen, nem létező akciós lehetőséget kommunikálni.
 4. Nem alkalmazhatsz az anyagokba több betekintést a potenciális vásárlók számára, mint amit ezen az oldalon is alkalmazunk.
 5. Szigorúan tilos a letölthető fájlokat bárkivel megosztanod.

Ezeket a szabályokat nagyon komolyan vesszük, ha eltérsz ezektől, azonnali hatállyal felmondjuk ezt a megállapodást, és kitiltunk a partnerprogramból.

Mi fog most történni? – III.

1.) A regisztráció után kapni fogsz egy átfogó anyagot arról, hogy hol, hogyan, miként érdemes ajánlani, promótálni a termékeket, kategóriákat, vagy épp az onixbazar.hu domaint, hogy minél több vásárló érkezzen rajtad keresztül.

2.) A regisztrációval létrejön számodra egy külön affiliate fiók, amiben nyomon követheted azt, hogy aktuálisan mennyi a jutalékod, hogyan alakulnak a különböző saját statisztikáid.

3.) A regisztrációval létrejövő fiókodat egy adminisztrátornak előbb jóvá kell hagynia.

4.) Időről-időre kapni fogsz arról is részletes tanácsokat, hogy hogyan lehetsz sikeresebb az onixbazar.hu affiliate rendszerében, a marketingben és az értékesítésben, hiszen közös érdekünk, hogy te kihozd magadnak a maximumot a lehetőségből.

5.) A partnerprogramba történő regisztrációval – onixbazar.hu affiliate program – elfogadod ezeket a feltételeket.

6.) A feltételek súlyos megszegése – pl. a tiltott tevékenység megvalósulása – azonnali kizárást, és a felgyűlt jutalék ki nem fizetését vonja maga után.

7.) A rendszerbe való csatlakozással elfogadod, hogy a felek minden vitás kérdésben megpróbálnak peren kívül, békésen megegyezni. Amennyiben ez nem megy, úgy a RITART ACADEMY LTD székhelye szerinti Bíróság illetékességét kötik ki, melynek címe: Haywards Heath County Court, Milton House Milton Road, Haywards Heath, RH16 1YZ, Sussex, England

8.) Affiliate partnereinkre is vonatkozik az ÁSZF-ünk és az adatvédelmi szabályzatunk.

Kelt: 2018. 04. 18.

Hatályos: 2018. 04. 18-tól visszavonásig