Értékesítési tanácsok – onixbazar.hu partnerprogram

Az onixbazar.hu partnerprogramjában neked különösebb értékesítői tevékenységet nem kell végezned, mert az értékesítői munka oroszlánrészét a szövegek és a webshop megoldják.

Ugyanakkor a te saját kommunikációddal nagyban növelheted a mi megoldásaink hatékonyságát.

A kulcs

Az ajánlói programoknak, mint amilyen az onixbazar.hu affiliate programja is, az a kulcsa, hogy egy olyan ember ajánlja a terméket, és olyan ember buzdít a vásárlásra, akit a látogatók már ismernek, elfogadnak, vagy épp megbíznak benne.

Minél személyesebbét tudod tenni a kommunikációdat, minél részletgazdagabban, tapasztalatra alapuló módon tudsz beszélni a termékről, annál nagyobb kedvet fognak érezni a rajtad keresztül érkező látogatók, hogy vásároljanak.

Sokan azt hiszik, hogy egy affiliate programban elég csak annyi, hogy kiteszik a linket valahová, aztán menjen mindenki Isten hírével, a pénz meg majd ömlik a bankszámlára.

Ezzel szemben a valóság az, hogy ha te azt leírod egy FB posztban, vagy egy blogbejegyzésben, hogy hogyan segített neked az egyik oktatóanyagunk, és úgy teszed ki a referáló linkedet, akkor az, aki rákattint, úgymond pajzsok és páncélok nélkül fogja megnézni, hogy miről is beszélsz konkrétan.

A személyes varázsod

Minden profi értékesítő elbűvölő ember. Nemcsak úgy tesznek, hanem tényleg azok is. Ha a fókuszodba a segítségnyújtást, a tanácsadást, a mások problémájának a megoldását teszed, akkor könnyű dolgod lesz.

Ha csak azt tervezed, hogy kiteszed a linket, és az csak úgy ott van, akkor sajnos nem fog a dolog működni, és te is, mi is szomorúak leszünk.

Vidd bele önmagad a kommunikációdba! Mesélj, adj tippeket, mondd el, hogy van megoldás a problémákra, és buzdítsd kattintásra és vásárlásra a saját látogatóidat-olvasóidat.

Mondd el a véleményedet, emeld ki a termék előnyeit, adj támpontokat arra nézve, hogy kik lesznek a vásárlással a legboldogabbak, és adj választ a miért-ekre is.

AKARJ eladni!
Ez az értékesítés kulcsa – amely kulcs hatékonyságát és eredményességét a személyes varázsoddal növelheted.

Egy trükk – amit mindig használhatsz!

A felszólító mód csodákra képes. Kattints ide! Vedd meg! Csapj le rá már most! Szerezd meg! AKARD!

Ezek mind-mind felszólító módban írt utasítások, amiket ha használsz, akkor sikered lesz, ha nem használsz, akkor meg a pénztárcádon fogod megérezni a hiányállapotot.

Eleinte nehéz ezeket a felszólító módú mondatokat elkezdeni alkalmazni, mert nem vagyunk hozzászokva ahhoz, hogy más embereknek utasításokat adjunk. De az egyértelmű utasítások mindenki életét megkönnyítik.

A tiédet azért, mert nem 8 oldalon kell magyaráznod, hanem két szóban.

A vásárlóét azért, mert nem rabolod az idejét 8 oldalon keresztül, hanem elintézed a lényeget két pillanat alatt.

Aki időt nyer, életet nyer – tartja a mondás, és immáron 30 évnyi értékesítési tapasztalat után mondom, hogy hidd el, ez igaz.

Ne használd ezt a formulát: Ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor kattints…

Ne beszélj feltételes módban! Legyél egyértelmű és könnyen érthető!
Utasíts – és arasd le a babérokat!