Kommunikációs tippek

Hogyan kezdj neki a kommunikációnak?

Van abban ráció, amikor azt mondják, hogy az első lépés megtétele a legnehezebb, elvégre örök igazság, hogy minden kezdet nehéz. Hogyan érdemes belekezdeni olyan termékek ajánlásába, amikről eddig soha nem beszéltünk? Mit fognak szólni az olvasóink, látogatóink?

Nem fognak elriadni, megrettenni, netán meggyűlölni bennünket?

Hát akkor, menjünk sorban!

Így kezdj bele!

Azt javaslom, hogy akár az onixbazar.hu termékei az elsők az életedben, akár már van rutinod mások termékeinek ajánlásában, kezdj bele akár minden átmenet nélkül!

Nem kell magyarázkodnod, nem kell semmit hosszasan felvezetned, nem kell kerülgetned a forró kását, de ha már a kajáknál tartunk, akkor nem kell rizsáznod sem, egyszerűen csak vágj a közepébe.

Hogy hogyan?

Problémacentrikusan!

Mindenki szereti, hogy ha RÓLA van szó, vagyis, ha önmagáról olvas. Ha a problémáikról beszélsz, biztosan oda fognak rád figyelni, mert az agyuk ebben a tekintetben automatikusan koncentrálni kezd a témára, és úgy érzik, hogy pontosan hozzájuk szólsz, úgy érzik, mintha néven szólították volna őket.

Mondok egy példát: az Írni bárki tud könyvre például úgy lehet a legkönnyebben felkelteni a potenciális vásárlók figyelmét, ha ilyeneket írsz róla (ahogy azt a termék leírásánál is látod):

Te is sejtetted már, hogy az írás nemcsak a zsenik kiváltsága?
Most itt a bizonyíték, hogy igazad volt!

Írni bárki tud – Vidi Rita könyve a jobb agyféltekés kreatív írásról, azoknak, akik nem akarják elfogadni az „íráshoz tehetség kell és punktum” dogmáját.” Érdekelnek a részletek? Kattints a linkre!

És persze odateszed alá a saját affiliate linkedet.

Ugye milyen egyszerűnek tűnik? Mert az is!

Mik lehetnek még problémáik azoknak, akik a könyv potenciális vásárlói. Sokminden, de most azt mutatom meg, hogyan kell ezekről élesben kommunikálni:

– Te is küzdesz a „fehér lap” szindrómával?

– Egész életedben szerettél volna írni, de eddig fogalmad sem volt, hogyan kezdj neki?

– Szeretsz írni, de a visszajelzések lehangolnak?

– Szeretnéd fejleszteni a kreatív írói készségeidet?

– Szeretnél végre egy hivatalos levelet, vagy egy esszét gyomorgörcs nélkül megírni?

És így tovább.

Képzeld el, milyen küzdelmeik vannak a potenciális vásárlóknak, és KÉRDEZZ RÁ! Majd mutasd meg nekik, hogy hol van a megoldás (az affiliate linked mögött, természetesen).

Még folytatjuk, most CSINÁLD!