ELADVA!

39,990Ft

Hogyan adjunk el BÁRMIT és BÁRKINEK az Interneten?

Hogyan robbanjunk be a netes kereskedelem világába, méghozzá késlekedések és szüttyögés nélkül?

Elfogyott

Leírás

HOGYAN ADJUNK EL…

egyszerűen, hatékonyan és eredményesen a világhálón?

olcsó, drága, és nagyon-nagyon drága termékeket, dolgokat a neten?

rendszeresen és sokat, méghozzá sokaknak?

A jó hírem az, hogy az összes fenti kérdésre ugyanaz a válasz, mégpedig az ELADVA! online tanfolyam, ami megtanít olyan szöveget írni, ami elad helyetted bármit, amit szeretnél, és engedve az évek óta engem ostromló kéréseknek: megtanít nagyon hatékonyan felépíteni a weboldaladat is, méghozzá technikai részletekbe is belemenve, és megtanít az online marketing és az online értékesítés mesterfogásaira is.

Hogy mi a rossz hír? Nincs ilyen!

De még mielőtt a közepébe csapnánk a dolgoknak, beszélgessünk egy kicsit arról, hogy MILYEN és MIÉRT JÓ eladni az Interneten!

Miért jó eladni a neten?

– A neten eladni egyszerű, hatékony, könnyű és mostanában még menő is.

– A neten eladni olcsó – tehát költséghatékony -, mert nem kell utazni, standot bérelni, üzlethelyiséget üzemeltetni.

– A neten eladni kifejezetten élvezetes, mert a vevők konkrétan vásárolni AKARNAK,

– és bár be kell őket cserkészni, hiszen nagyon sok az információ körülöttük, de a netes értékesítés közben statisztikai adatokat is tudsz gyűjteni, így nagyon jól átgondolt döntéseket tudsz hozni, a puszta találgatás helyett.

– A neten kényelmes eladni: egész nap a hobbiddal töltheted az idődet, miközben az emberek maguktól vásárolnak az oldaladon. Már-már közhely, de éjjel, mikor alszol, az emberek megint csak vásárolnak az oldaladon, és reggelre ott van a számládon a pénz a termékért, neked csak ki kell szolgálnod őket akkor, amikor éppen odajutsz.

Milyen előnyei vannak?

– A neten akkor is egyszerű eladni, ha egész életedben csak egy valamit akarsz értékesíteni, mondjuk a lakásodat. Az már kevés, hogy kiteszed az ablakba az ELADÓ táblát, mert a vevők a neten keresgélnek, tehát neked is ott kell jelen lenned, és olyan szöveget kell írnod, ami nem elriasztja, hanem vonzza a vevőket.

– A neten két féle módon is eladhatsz: webshopban – mikor viszonylag sok terméked van –, és úgynevezett értékesítési oldalon, avagy landing oldalon (ez utóbbi olyan formátum, amit itt most olvasol), amikor olyasmit adsz el, amit kicsit hosszabban kell magyarázni. Az ELADVA! tanfolyamon a netes értékesítés mindkét módjára megtanítalak.

– A netes értékesítés óriási előnye, hogy akármikor abbahagyhatod. Ez egy kézzelfogható boltnál bizony nem ennyire egyszerű, mert például az üzlethelyiség bérlését nem biztos, hogy felmondhatod, és ha nem megy a bolt, akkor gyakorlatilag kötelező veszteséget termelned.

Mi az értékesítés alap trükkje az Interneten?

Sokan azt hinnék, hogy a csodaszép weboldal, a gyönyörű képek, a modern technikai megoldások a mérvadóak az értékesítésben, de a kinézet szinte mellékes: igazából egy valami dominálja az eladásokat, és ez nem más, mint a SZÖVEG.

Az ELADVA! online tanfolyamon pont arra foglak megtanítani, hogy hogyan kell úgy felépíteni és megírni a szöveget, hogy az biztosan betaláljon a vevők szívébe, és hogyan kell úgy összerakni a weboldalt – mint például ezt, amit olvasol, hogy ne kínlódás legyen, hanem gyors ütemű haladás a cél felé.

Mit kapsz az ELADVA! online tanfolyamon?

– Átfogó értékesítési képzést – mert hát ha nem tudsz eladni egy pohár vizet sem a Szaharában, akkor a szöveget sem tudod könnyedén felépíteni.

– Alapos és részletes szövegírási képzést – pontos hogyanokat, a folyamatot, magyarázatokat, és gyakorlati feladatokat.

– Online marketing oktatást – mert minél bonyolultabb a net világa, annál több mindent illik tudni ahhoz, hogy a jó stratégiát meg tudd választani – és ehhez tartani is tudd magad.

– Egy kis technikai kiképzést, és szakmai segítséget – domain lefoglalásáról, tárhely megrendeléséről, ezek élesítéséről, WordPress honlapmotor telepítéséről, az oldal beállításairól, különböző kiegészítő alkalmazások telepítéséről, a felület csinosításáról, szöveg feltöltéséről, képek beillesztéséről, űrlapok beillesztéséről, élesítéséről, webshop motor telepítéséről és használatáról, és így tovább. Nagy Zoltán webfejlesztő programozó személyében lesz egy szakember is a tanfolyamon, aki kifejezetten a technikai elakadásokban fog segíteni a zárt oldalon (természetesen online).

– A Vidi Ritától megszokott stratégiai látásmódot minden anyagrésznél.

Miről lesz szó az ELADVA! tanfolyamon? Avagy: TEMATIKA

Értékesítés

– Amit mindenki rosszul tud az értékesítésről, így te is

– Az értékesítés fő szabálya

– Értékesítési trükkök

– A meggyőzés leghatékonyabb módszerei

– Értékesítési folyamat rejtelmei

– Értékesítési tölcsér és minden tudnivaló róla

– Értékesítés szöveggel

– Az értékesítés hibái

Online marketing

– Az online marketing alapjai

– Az online marketing módszerei

– Az online marketing bevált trükkjei

– A szöveg és az online marketing viszonya

– Az online marketing stratégia

– Az online marketing legkönnyebben elkövethető hibái

– Adatvezérelt online marketing titkok,

– és ennek alapvető eszközei.

Szövegírás

– Az értékesítési szöveg alapjai

– Célzás, pozicionálás

– Hogyan gondolkodjunk a célközönség fejével?

– Hogyan épül fel az értékesítési szöveg?

– A szöveg megírása lépésről-lépésre

– Az értékesítési szöveg legfőbb szabálya

– Az értékesítési szöveg hibái

Weboldal

– Domain és tárhely

– Az első lépések: email cím létrehozás, FTP beállítás, SSL beállítás

– WordPress telepítés, beállítások, sablon választás és telepítés

– WordPress bővítmények

– Az értékesítési oldal feltöltése, beállítása, űrlap integráció

– Woocommerce telepítés, beállítások

Az ELADVA! online tanfolyam írásos, hang és videó leckéket tartalmaz, vegyes leosztásban, mindig a leghatékonyabb magyarázási és információ-átviteli módszert alkalmazva. 🙂

Mikről NEM lesz szó az ELADVA! online tanfolyamon?

Ha kérdezel, akkor bármiről szó lehet párbeszéd formában, de igazából blogolásról, hírlevelezésről, csali készítésről, arról, hogy MIT adj el, ezekről nem lesz szó, mert ezekről majd egy másik tanfolyam keretében fogunk majd sok-sok-sok szót ejteni, és gyakorlati feladatot elvégezni velük kapcsolatban – kibővítve ezekkel természetesen az ELADVA! online tanfolyamon kialakított stratégiádat.

Kiknek való az ELADVA! online tanfolyam?

Neked szól, ha:

– el akarsz adni a neten,

– ha fejlődni akarsz az értékesítésben, mert úgy érzed, hogy még nem vagy vérprofi,

– ha nyomasztanak a technikai kihívások és nem látod át, hogy mire kellene koncentrálnod (mi megmutatjuk)

– ha össze-vissza kapkodtál eddig, és most szeretnéd letisztítani a folyamatot egy új projekttel, vagy a régit gatyába rázva,

– és nem bánod, ha webfejlesztő programozó szakember és egy üzleti stratéga tanácsai is segítenek az úton.

És hogy kiknek nem való?
Azoknak, akiket az eddigi szöveg tartalma nem érintett meg. Az oldalamat olvasók szokták tudni már ennél a fázisnál, hogy kell-e nekik, vagy sem az, amit éppen ajánlok lehetőségként.

Mi lesz, ha nem kezdesz online értékesítésbe?

Avagy mit veszítesz, ha nem veszel részt az ELADVA! online tanfolyamon?

Miről maradsz le, ha nem tartasz velünk?

  • Lemaradsz a jó társaságról.
  • Lemaradsz a rengeteg hasznos anyagról.
  • Lemaradsz a felismerésekről.
  • Lemaradsz a tapasztalásról.
  • Lemaradsz az összefüggések meglátásáról.
  • Lemaradsz a könnyed, gyors és hatékony pénzkeresés és vállalkozás ígéretéről.

Tarts velünk, és hozd létre a saját pénzt teremtő weboldaladat lépésről-lépésre!

Netán tele vagy kétségekkel és félelmekkel? Beszéljünk róluk!

Fog nekem az értékesítés menni? – kérdezheted joggal.

10 évvel ezelőttig ámulattal néztem azokat az embereket, akik mindenféle dolgokat el tudtak adni. Avont, saját termésű gyümölcsöket, saját készítésű ékszereket, kiskutyát, kinőtt gyerekruhákat, bármit. Aztán megtanultam eladni – sőt rájöttem, hogy mindig is jó értékesítő voltam, csak nem tudtam róla. Ez veled is pontosan így lehet!

Ma pedig mi történik? Tele van a net mindenki használt cuccaival, mert ma már a gyerekruhákat senki nem teszi el a következő csemetének, vagy unokának, vagy rokon gyereknek, hanem eladja a neten párszáz forintokért, mert többet ér egy százas, mint az évekig heverő ruha, de főleg többet ér az ÉLMÉNY, hogy eladnak valamit, ami számukra már használhatatlan, más számára meg öröm.

Az ilyen adok-veszek csoportokban nem értékesítenek az emberek, csak feltöltenek, és egyeztetnek.

Az, amit én tanítok neked, az sokkal több ennél, és sokkal több eredményt is fogsz vele elérni, mintsem párszáz forintot, meg némi felszabaduló helyet a szekrény mélyén: akár valódi megélhetést.

Az értékesítés manapság a szakmák királynője, mert ez mozgatja a gazdaságot, ez termeli a pénzt, ez forgatja a tőkét.

Mindezek mellett az értékesítés nem nehéz, csak vannak mechanizmusai, meg alapvetései, meg néhány trükkje, amit érdemes tudni és betartani ezeket az eladás folyamata közben.

Ezeket nemcsak megtanítom, de ki is fogod próbálni, meg is fogod valósítani, mert a tudás anyja nem az ismétlés, hanem a TAPASZTALÁS.

Van az ELADVA! tanfolyamnak tartalmilag átfedése más tanfolyamokkal? 

Bizonyos részleteket tekintve igen. Példák, egyes videók, sztorik és részletek más anyagokban is megjelenhettek már idézetként, illetve az Szövegírás Instant Tréning végül ennek a tanfolyamnak az anyagnak egy szekciójából született végül. Lehetnek átfedések, hiszen minden anyagomban szeretek alapigazságokkal foglalkozni, amik itt is, ott is igazak, de a kontextust tekintve az információk akár teljesen más jelentőséggel is bírhatnak például ebben az anyagban, mint egy másikban. Az ELADVA! online tanfolyam egy lépésről-lépésre folyamatot és feladatsort tár eléd, hogy hogyan építsd fel a saját online vállalkozásodat a nulladik lépéstől az első vevők megjelenéséig. Ez így más tanfolyamban nincs egybe dolgozva, csak ebben.

Fogok tudni bánni a weboldalammal? – jöhet a másik aggály.

IGEN! Ezzel is lépésről-lépésre haladunk majd a képzésen, és a világ egyik legzseniálisabb találmányát, a WordPress-t fogjuk ehhez segítségül hívni, amivel gyorsan, és gyakorlatilag ingyen lehet olyan weboldalad, mint amit most olvasol (ez is WordPress és éppen egy ingyenes sablon adja a kinézetét, de elárulhatom azt is, hogy a nem látható részeken sincs semmi olyan, ami fizetős lenne.)

Saját domain névre és saját tárhelyhez kell majd egy kis beruházás – párezer, illetve maximum tizenegy-két ezer forintnyi -, de semmi többre nincs szükség ahhoz, hogy ELADJ!

Márpedig először az a legfontosabb, hogy el tudj adni, hogy működjön az értékesítés mind értékesítési tevékenység szempontból, mint technikailag.

Utána jöhet az, hogy nagy arányban tereljünk az oldalra embereket – erről egy másik tanfolyam fog szólni.

Haladjunk lépésről-lépésre, mert az a biztos, és ezen a lépésről-lépésre úton mi segíteni fogunk!

Fizetni átutalással vagy paypalon tudsz majd.

Rendeld meg most, és kezdj bele az online üzletedbe még ma!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ELADVA!” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük