BIG BANG

29,990Ft

Nagy robbanás az üzletben, szorgalmas munkával, filléres – vagy épp 0,- forintos – ráfordítással

Túlél vagy elpusztul a vállalkozásod a piaci evolúcióban?

 

Elfogyott

Kategóriák: ,

Leírás

Miért van az, hogy tőkeerős vállalkozások is elvéreznek az első években?

– Létezik, hogy nem minden a pénz, hanem sokkal jobban számítanak MÁS dolgok?

Hogyan lehet nagyot robbantani a versenyszférában akár 0 forintos kezdőtőkével is?

– Mihez kezdjünk, ha nem áll mögöttünk 200, milliárdos befektető?

Biztosan te is hallottad már azt a mondást, hogy egy szakadékot nem lehet átszelni sok kis tyúklépéssel, hanem csakis egyetlen hatalmas ugrással. Ez a szállóige egy vállalkozás számára semmi mást nem jelent, mint azt, hogy olyan erőforrásokra lesz szüksége a sikerhez, amikkel vélhetően nem rendelkezik… Hát hurrá. Jó hírek, igaz?

De mi van akkor, ha a sok kis tyúklépés, egyenként minimális befektetéssel – értsd: csupán szorgalommal, kitartással, elkötelezettséggel, rafinériával, helyzethez való alkalmazkodással, tehát EVOLÚCIÓVAL – mégis csak versenyképes azzal az egyetlen, hatalmas nagy ugrással?

Ráadásul a sok kis tyúklépésbe nem lehet belehalni, míg az egyetlen hatalmas ugrást igen csak könnyű elvéteni…

Most mutatok neked sok kis, többségükben teljesen ingyenes módszert, amik egyenként kis tyúklépések, de összességükben átugrod velük a szakadékot!

Ha egyetlen ugrásra terveztél, és tudtad, hogy sosem fog sikerülni átugrani a szakadékot, akkor jó hírem van.

Nem kell rögtön nagyot ugrani!

Elég lesz 99 apró, de lényeges lépés a sikerért, különösebb erőforrások, és nagy kiadások nélkül

BIG BANG

Nagy robbanás az üzletben, szorgalmas munkával, filléres – vagy épp 0 forint – ráfordítással

Mi ez a BIG BANG?

99 lépés a gyors sikerhez, a felfoghatatlan tempójú növekedéshez. 99 trükk, tipp, módszer, tanács, amiket eredetileg olyan cégek használnak, akiknek garantáltan nincs pénzük hirdetésre, meg PR ügynökségekre, ugyanakkor világhírben reménykednek: a startupok. Angolul growth hacking-nek nevezik azokat a lépéseket, amik olyan megoldások – növekedés hackelés -, amik többségükben nem kerülnek pénzbe – vagy minimális összegbe kerülnek a milliós hirdetési számlák helyett –, és úgymond okosba’ oldják meg a projekt növekedésének támogatását, a „szegény ember vízzel főz” elve alapján, a józan paraszti ész elve alapján, és a kreatív megoldások elve alapján.

Ha nem ismernek, akkor senki vagy. Ha ismernek, valaki vagy. A startupok életében a hihetetlenül nagy lendületű növekedést érdemes megcélozni már a projekt legelején, mert ha a befektetők azt látják, hogy rengetegen érdeklődnek az ötlet iránt, akkor könnyebben kinyitják a pénztárcájukat majd.

Egy sikeres startup biztosan alkalmazza a BIG BANG 99 lépésének java részét, a nagyon sikeresek meg akár az összest is.

De nemcsak startup alkalmazhatja! Hanem BÁRMELYIK VÁLLALKOZÁS.

Ugyanis ezeknek a lépéseknek a többségéhez semmi nem kell, csak az, hogy odaülj a gép elé, és megcsináld, amit kell. Beállítsd, feltöltsd, letöltsd, megírd, kiposztold, elküldd, megtervezd, kigondold, rámontírozd egy képre, stb, stb, stb. Természetesen nem bármit, hanem pontosan azt, ami tényleg eredményt is hoz.

Egy vállalkozás csak növekedést tervezhet, mert ha stagnál, akkor gyakorlatilag pusztul.
De milyen ütemű legyen a növekedés? A bátorságnak általában egy cég életében csak a büdzsé szab határt.

Ha egy hagyományos vállalkozás – például a tiéd – rááll arra, hogy az ÖSSZES mérhető eredményét NÖVELJE, méghozzá olyan módszerekkel, amiknek többségét pl. a rokonságban lévő tizenéves gyerek is meg tud csinálni, kereken 0 forint ráfordítással, akkor el tudod képzelni, hogy mit hozhat ez magával?

Ha 99 ponton tolod meg előre a cégedet, akkor megmondom, mi lesz az eredmény: 100% növekedés. Több vevő, több profit, kevesebb marketingköltség, több hírnév, több élvezet.

Vállalkoznál? Vagy már van vállalkozásod? Esetleg elkapott a stratup-láz? Akkor mindenképp szükséged van a 99 lépésre a növekedés beindításához, és a BIG BANG hatás eléréséhez.

BIG BANG

Nagy robbanás az üzletben, szorgalmas munkával, filléres – vagy épp 0 forint – anyagi ráfordítással

Mennyibe kerül a 99 brutálisan ütős, többségében ingyenes tipp, módszer, lépés?

Ár: 29990,- forint

Ez azt jelenti, hogy 1 tipp neked egy kávé árába sem kerül – megiszol egy kávét, és beindul a növekedés. Ez elég jól hangzik, nem? Csak győzd a kávékat inni! 🙂

Mit tartalmaz a BIG BANG?

99 gyakorlatias, mellébeszéléstől mentes, növekedést serkentő apró, és kisebb-nagyobb, de mindenképp lényeges lépések leírását, pdf-eket, videót.
A biztonság kedvéért az anyag tartalmaz egy, az üzleti modellekről szóló anyagot is, hogy az alapok is biztonságban legyenek. Elvégre, ha rossz, gyenge, repedezett alapra építesz nagy házat, az biztosan meg fog rogyni, vagy össze fog dőlni.

Mit NEM tartalmaz?

A gyakorlati vagy technikai megoldások részletes oktatását. Az anyag arról szól, hogy Mit? – Miért? – Hogyan? kell csinálni, de nem arról, hogy hova kattints, mit írj be, stb.

Érdekességek a BIG BANG-ről

  • Az anyagban jó pár olyan módszert találsz, amit egyszer kell megcsinálni, aztán az hosszú távon jól fog működni, esetleg évente egyszer rá kell nézni, hogy az adatok stimmelnek-e.
  • Főbb témakörök szerint szét van válogatva az anyag: vannak olyan megoldások, amik kifejezetten a keresőoptimalizálás eredményességét növelik, vannak külön Social Media trükkök, külön stratégiai szekció, és értékesítési, árképzési kategóriák is.
  • Aztán csomó olyan dolgot is találsz benne, amit rendszeresen, ciklikusan, újra és újra csinálni kell, mert ezek hozzák a legaktívabban és leglátványosabban az eredményeket. Ezek kivitelezése nem kerül pénzbe, de pici időt igényelhetnek.
  • Lesznek benne olyan tippek, amik a stratégiát támogatják, és lesz benne olyan is, ami „csak” taktikai elem.
  • Lesz olyan, amitől padlót fogsz, és azt fogod gondolni, hogy na, ezt nem! „Ez képtelenség, ezt ilyen volumenben lehetetlen.” De amikor felismered, hogy „hát igen, már értem, miért nem értem el még a nagy céljaimat”, akkor majd megtalálod a megoldást, hogy megcsináld azokat a dolgokat is, amikről első ránézésre azt gondolod, hogy soha nem fog sikerülni. Ezek leginkább idő és munkaigényes dolgok, de fizetnek értük még mindig nem kell.
  • Lesz olyan, amit te is, vagy bárki a környezetedből meg tud csinálni (a módszerek nagy többségére ez igaz), de olyan is, amihez programozó kell majd, tehát ezért némi pénzt esetleg ki kell adnod (de sok programozóval dolgoztam már barterben). Nyilván nem ezekkel kell kezdened. Ha a saját kezűleg bevethető módszerek már hoznak annyi pénzt, majd beforgathatod a bonyolultabb megoldásokba, amikhez alvállalkozó kellhet, vagy speciális készségek.
  • Nyilván lesz olyan a 99 tipp között, amit sosem akarsz/fogsz megcsinálni. De legalább már ebben is tudatos leszel, és egy döntés eredménye lesz az, hogy „oké, ezt NEM”. A tapasztalatok szerint online jelenlétet komolyan vevők a tippek közül 80-at ténylegesen tudnak és szoktak alkalmazni.

Kiknek való a BIG BANG?

Azoknak a még el sem indult – még csak az ötlet szintjén tartó -, vagy kezdő, vagy a működésüket megreformálni kívánó vállalkozásoknak, akiknek nagy és vérmes terveik vannak az online világban, mert már felismerték azt, hogy az internet az egyik leghatékonyabb értékesítési- és marketingcsatorna.
Az anyag helyi vállalkozások számára is tartogat meglepetéseket, tehát éttermek, presszók, fodrászok, és autószerelő műhelyek – stb. – is tudják alkalmazni. Sőt, nagykereskedelmi és gyártó cégek is.

Kiknek NEM való a BIG BANG?

Azoknak, akiknek jó az, ami van. Nincsenek nagyobb terveik, nem akarnak nagyobb sikereket a mostaninál, megelégednek azzal a helyzettel, piaci pozícióval, bevétellel-profittal, amivel most rendelkeznek, illetve a növekedési terveik maximum a stagnálást célozzák éves szinten.

Aki nem akar növekedni, annak nem kell növekednie, ez természetes. 🙂

Betekintés az anyagba, de előtte egy figyelmeztetés!

VIGYÁZAT!
A BIG BANG 99 megoldása vélhetően 99-szeresére fogja növelni a munkát! De az eredményeket is.

Ez nem olyan anyag, hogy elolvasod-megnézed egyszer, aztán elteszed valahova a fájlok közé, és megy minden tovább a régiben. KÖNYÖRGÖM, bele se nézz, ha már előre tudod, hogy semmit nem fogsz belőle alkalmazni.

Sőt, tovább megyek: ha megveszed, és semmit nem alkalmazol, akkor nyugodtan állj oda a tükör elé, és tedd fel magadnak a kérdést: MÉGIS MI A FENÉÉRT AKAROK ÉN EGYÁLTALÁN VÁLLALKOZNI???

Na, most, hogy mindenkiről leszedtem már a keresztvizet, nézzünk bele, miről is szólnak ezek a BIG BANG módszerek.

Betekintő a BIG BANG anyag SEO vonatkozású első 9 trükkjébe:

BIG BANG – growth hacking technikák Vidi Ritától

A további 90 módszer/technika a megrendelés és fizetés után.

Gyakran Ismételt Kérdések

“Tudom én ezt majd használni a vállalkozásomban?”

Nem tudom, hogy tudod-e. Neked kell tudnod, hogy kihasználtál-e már az égegyadta világon minden lehetőséget (legalább 100 félét), és van-e még növekedési potenciál a vállalkozásodban. Ha eddig csak honlapod volt, meg a FB-on erőlködtél, akkor brutális eredményeid lesznek a BIG BANG alkalmazása után, úgy kell majd kapaszkodnod, hogy bele ne szédülj!

“Kell az anyag megismeréséhez valamilyen különleges technikai képesség?”

Nem, nem kell. Az anyagot pdf-ben és mp3 hangban kapod. Mindegyiket letöltheted a gépedre, a letöltéshez persze netkapcsolat kell.

“A módszerek alkalmazásához milyen fokú információ technológiai képességek kellenek?”

Ha az összes módszert be akarod vetni, akkor elég sokrétű ismeretekre és képességekre van szükséged. DE: a módszerek felét egy átlagos felhasználó is képes kivitelezni, tehát ha regisztráltál már valahova életedben, és kettőnél többször használtad valamelyik szövegszerkesztőt, van email címed, amin levelezel is másokkal, továbbá képes vagy egyhuzamban napi 1-2 órát egyébként is a gép előtt ülni, akkor a módszerek többségével te is elboldogulsz, illetve bárki, aki rendszeresen szokott internetezni (barát, alkalmazott, alvállalkozós, stb.)

Lesznek módszerek, amik nem effektív tevékenységet, hanem gondolkodást igényelnek, ezt nyilván te magad fogod csinálni, és ha ezt olvasod, akkor garantálom, hogy megvannak a képességeid, hogy jó döntéseket is hozz az adott gondolkodási feladat végén :).

Lesznek módszerek, amikhez levelezni kell, szervezkedni, ismerkedni, másokkal kapcsolatokat ápolni. Ez nem IT-képességeket, hanem érzelmi intelligenciát igényelnek, de ha vállalkozni vágysz, vagy már vállalkozol is, akkor ezt is garantáltan magas szinten űzöd.

És lesznek olyanok is benne, amikhez lövésed sincs, mert programozási ismeretek kellenek hozzá. Ha olyan egyszerűek lennének ezek a lépések, akkor már mindenki sikeres lenne. Ez olyan, mint a versenysport: sok jó versenyző van, de olimpiai bajnokok csak kevesen! Így nyilvánvalóan vannak az üzletben olyan dolgok, amikre pénzt kell áldozni, és különleges képességeket igényelnek – pl. egy mobilalkalmazást megcsináltatni/megcsinálni -, de nem ezekkel kell kezdened az áttörést! Ráadásul nem is kötelező mindent kivitelezni.

Fejlődsz vagy pusztulsz?

A vállalkozások több mint fele az első években elpusztul. Eleve rossz pozícióból indulnak, és nemcsak a pénzhiány miatt, amit mindenki a kudarc okaként azonosít… Sokkal többet nyom a sikertelenségi-latban a tudatlanság. Az, hogy a vállalkozók – még a profikra is igaz lehet -, vakon-süketen, tudatlanul működnek, pedig mindegyik így indul: “én leszek a legsikeresebb!”

Te legyél tényleg sikeres vállalkozó! Vezess tényleg sikeres céget!

Hadd irigykedjenek mások, hogy neked “szerencséd volt”!
Ha majd a FORBES jövőre meginterjúvol, akkor kérlek, annyit azért említs meg, hogy ez a mai nap – a BIG BANG megrendelés – volt az áttörésed első napja, és tőlem kaptad hozzá az instrukciókat ;). Köszi!

Fizetni átutalással vagy Paypal-on tudsz. A fizetés után az anyagot azonnal megkapod, egyben.

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BIG BANG” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük