VR akciós könyvcsomag

Értékelés 5.00 az 5-ből, 1 értékelés alapján
(1 vásárlói értékelés)

20,200Ft

Szeretnél tartalmas olvasnivalókat a nyárra?

Vidi Rita könyvei több, mint 50% kedvezménnyel, plusz egy ajándék könyvvel!

 

Elfogyott

Leírás

7 ekönyv egy csomagban, most elképesztő kedvezménnyel, 20200 forint helyett 9990,- forintért

Lássuk a részleteket – avagy az alábbi könyveket tudod – elektronikus formában – egy csomagban megrendelni:

 

Írni bárki tud
Írni bárki tud

Írni bárki tud – Vidi Rita egyik legsikeresebb könyve, amiből ezrek sajátították már el a kreatív írás alapjait, többen közülük saját könyvet is adtak már ki, de van, aki Vidi Rita szövegírócsapatában dolgozik azóta is. A könyv eredeti ára: 2960,- (Ekönyv formátum, pdf.)

 

 

Vidi Rita Hagyd a dagadt ruhát másra
Vidi Rita Hagyd a dagadt ruhát másra

Hagyd a dagadt ruhát másra! – Vidi Rita női időgazdálkodásról írt könyve, melyből természetesen a férfiak is sokat tanulhatnak. Ez Rita legelső, méltán legsikeresebb könyve, mely már 10 éve segíti az időhiánnyal küzdőket abban, hogy jobban tudják szervezni az életüket, és több idő jusson olyan dolgokra, amikért valóban érdemes élni: önmagukra, a családjukra, hobbira, pihenésre. A könyv eredeti ára: 3790,- (Ekönyv formátum, pdf.)

 

Hogyan váltsuk valóra vágyainkat?
Hogyan váltsuk valóra vágyainkat?

Hogyan váltsuk valóra vágyainkat? – Forradalmi könyv azok számára, akik tényleg el akarnak érni valamit az életben. Nehéz a célok kitűzése? Még nehezebb meg is valósítani azokat? Te is érzed már, hogy pénzzel nem lehet bármit megvenni? Olvasd el ezt a könyvet, és nemcsak megvilágosodás élményben lesz részed, de azt is tudni fogod, hogy mit és hogyan kell cselekedned, ha valóban el akarod érni a nagyra törő céljaidat! A könyv eredeti ára: 2500,- (Ekönyv formátum, pdf.)

 

Így szeresd a tehetséget!
Így szeresd a tehetséget!

Így szeresd a tehetséget! – Vidi Rita azt vallja, hogy a gyerekeket sokkal inkább szeretettel, mint intéssel kell nevelni, akkor is, ha zseninek születtek, és akkor is, ha abban a szerencsében részeltetnek, hogy átlagosan kiegyensúlyozottak. A könyvben találsz egy tesztet is, ami akár felnőtt korban is magyarázatot adhat arra, hogy miért is történtek úgy a dolgok, ahogy… és esetleg miért érezted magad UFO-nak egész életedben. Mindenki tehetséges valamiben – vallja a szerző, és erre példákat is mutat. A könyv eredeti ára: 1960,- (Ekönyv formátum, pdf.)

Tartalomstratégia 5 perc alatt – Az internet térhódításával szédítő sebességgel pörögnek előttünk az információk, amiket néha alig tudunk befogadni. De ha valaki vállalkozóként akarna érvényesülni ebben a világban, akkor sincs könnyű helyzetben, mert azonnal el kellene kezdenie a megoldáson dolgoznia ahhoz, hogy majd hónapok múlva legyen biztos, kiszámítható eredménye. De mégis hol kell kezdeni? Hogyan? A Tartalomstratégia 5 perc alatt abban segít, hogy a lehető leglényegretörőbb módon elmagyarázza neked a tartalomstratégia alapjait, majd iziben rá is kanyarodik a megoldás útjaira. Ha szeretnél a neten boldogulni vállalkozóként, szakértőként, művészként, alkotóként, vagy akár a karrieredet szeretnéd megtámogatni, akkor életbevágóan fontos, hogy ezt a könyvet elolvasd. A könyv eredeti ára: 3995,- (Ekönyv formátum, pdf.)

Értékesítés 7 lépésben – Mindenki értékesítőnek születik, csak nem mindenki keresi ezzel a kenyerét. A könyv a szokásosan vidiritás dogmagyilkosi módon tárgyalja az egyik legősibb – de közben tisztességes – mesterség alapvetéseit és kulisszatitkait, miközben olyan alapfogalmakat tesz tisztába, amik még az értékesítők fejében is sokszor össze vannak kuszálódva. Ennek a könyvnek a folytatásaként hamarosan értékesítői tanfolyam is indul. A könyv eredeti ára: 4995,- (Ekönyv formátum, pdf.)

A fenti könyvek összértéke: 20200,- forint, de most megkapod egyben az összest 9990,- forintért.

Hogy valamelyik megvan már neked? Add azt ajándékba annak, aki fontos számodra. Jelen akció keretében nincs mód a termékek változtatására – köszi, hogy ezt megérted. 🙂

AJÁNDÉK!

De még nincs vége az akciós nyárindításnak: a VR könyvcsomag mellé megkapod még ajándékba a Vidi Rita által fémjelzett jobb agyféltekés kreatív írás tanfolyamokon résztvett írók által készített novelláskötetet is, az UNIVERZUM-ot, melyben számtalan remek, könnyed és elgondolkodtató olvasni valót találsz, ami ideális a nyaralás megkoronázására. A könyv eredeti ára: 2990,- (Ekönyv formátum, pdf.)

A könyvek részletes leírását és a tartalomjegyzékeket megtalálod a címekre kattintva.

A könyvcsomag akciós ára: 9900,- forint.

Az akció eddig tart: 2019. június 21. péntek éjfél

Ennyi idő van még hátra az akcióból:

VR akciós könyvcsomag termékről 1 értékelés

 1. Értékelés: 5 / 5

  Kovács Kornélia

  Szuper lehetőség, köszönjük
  Rita!

  • vidirita

   Szívesen 🙂

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük